lauantai 24. lokakuuta 2009

Ruotsin Evl Kirkko, irtautui lopullisesti Raamatusta


Sukupuoli "neutraali" parisuhde, mikä se on. Tällaisilla termeillä leikittely on peräisin jostain ihan muualta, kuin terveiden ihmisten maailmasta. Tässä asiayhteydessä.
Ruotsin luterilainen kirkko alkoi ensimmäisenä maailmassa vihkimään homoja avioliitoon.
Tämä päätös meni läpi oikein aplodien voimin, sillä 70% kannatti vihkimistä.
Herää kyllä kysymys, mikä ihme on kirkkoon mennyt. Pitääkö todella näinkin selvästä asiasta vääntää kättä, oikein kokousten voimin.

Ruotsin luterilainen kirkko on yksi vanhimmistä luterilaisista kirkoista Euroopassa.
Kustaa Vaasa, 1496-1560 oli tämän valtionkirkon luomisessa yksi nokkamiehistä.
Kustaa Vaasa käytti hyväkseen omiin poliittisiin tarkoitusperiinsä, keski eurooppalaista reformaatiota. Joka antoi myös hänelle hyvän tekosyyn takavarikoida puhdasoppisuuden nimissä katolisen kirkon omaisuus.
Kustaa Vaasan hurskaus ei ollut ikuisen elämän kruunussa, vaan kateudesta porton omaisuuteen.

Tämän kirkon hedelmiä me kannamme tähän päiväänasti. Joka vääryydellä ja riistolla rakennetaan, niin sillä ei ole Herramme siunausta. Jumalan seurakunta ei ole koskaan tarvinnut maallista valtiota olemassaolonsa pönkittämiseen, sen todistaa alkukirkon tilanne. Ei edes marttyyrien paljous saanut sitä luopumaan uskosta.
Luopumuksen täytyi siis tulla muuta kautta.

Ruotsin kirkon tilanne on erittäin vakava ja häpeällinen, joka luo vääränlaisen turvallisuuden tunteen seurakuntalaisille.
Lehdistötilaisuudessa arkkipiispa Anders Wejryd sanoi, että kansainvälisesti tämä on uuden alku ja, että hän on helpottunut ja iloinen.
Voiko tätä kuvailla uskovaisen miehen iloksi?
1.Tess.5:3. Juuri kun ihmiset sanovat: "Kaikki on hyvin, ei mitään hätää", tuho kohtaa heidät äkkiarvaamatta niin kuin synnytyspoltot raskaana olevan naisen, eivätkä he pääse pakoon.
Tämä Raamatun jae osoittaa juuri vääränlaisen turvallisuuden tunteen mielettömyyden.
Ilmestyskirjan varoitukset seurakunnile ovat myös ajankohtaisia tämän päivän kirkoille ja seurakunnille.
Ja siksi minun mielestä varoitus laodikean seurakunnalle esittämä varoitus sopii erittäin hyvin myös Ruotsin luterilaisen kirkon nykytilaan.

Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä kuuma. Kunpa olisitkin joko kylmä tai kuuma! Mutta sinä olet haalea, et kuuma etkä kylmä, ja siksi minä oksennan sinut suustani. "Sinä kerskut, että olet rikas, entistäkin varakkaampi, etkä tarvitse enää mitään. Et tajua, mikä todella olet: surkea ja säälittävä, köyhä, sokea ja alaston. Ilm.3:15-17.

Ruotsin luterilainen kirkko on todella haalea, sillä se on itse irtaantunut raamatun sanasta.
Homoliittojen siunaaminen oli varmasti karkein irtiotto tästä kristillisen uskon todellisuudesta.
Jumalan seurakunta ei ole koskaan tuntenut tällaista käsitettä kuin sukupuoli neutraali avioliitto, sillä Avioliitto on aina miehen ja naisen välinen.
1.Moos.2:24 Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi.

Uudessa testamentissa eikä koko raamatussa ole mitään argumenttia mikä todistaisi asian olevan toisin. Ja jos joku sellaista uskaltaa väittää, niin se vastatkoon yksin Jumalalle ihmisten eksyttämisestä, ja kristuksen armon häpäisystä.
Suurinosa kristikuntaa edelleen julistaa asian olevan näin, että avioliitto on miehen ja naisen välinen. Mistä sitten tulee tällainen poikkeava tulkinta.
Luulempa, että se tulee vain ajan-hengestä, ja siitä millaisia tietämättömiä palkkalaisia kirkko pitää paimeninaan. Yliopistomaailman lennokkaat ja liberaalit tulkinnat eivät aina sovi
yks yhteen kristuksen kirkon kanssa.
Se mikä on humanistin mielestä oikein, ei välttämättä ole raamatun mukaan oikein.
Monet ihmiset jotka kiljuvat ihmisoikeuksien ja vähemmistöjen oikeuksien puolesta.
Ovat myös monesti niitä ihmisiä, jotka ensimmäisenä puhuvat myös aborttejen puolesta.

Raamattu kuvaa myös lopunaikoja vaikeaksi. Varsinkin uskovien osalta. Sillä halu miellyttää maailmaa on juuri tänä aikana kaikkein suurinta.
Mar. 13:20. Ja ellei Herra lyhentäisi niitä päiviä, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden, jotka hän on valinnut, hän on lyhentänyt ne päivät.
Kristillinen kirkko on tullut Ruotsissa tiensä päähän, koska sitä ei voi tunnistaa enään kirkoksi.
Kirkko on Herran perustama ja se nojaa uskonsa Pyhiin kirjoituksiin, jotka ovat vanha ja uusi testamentti. Kirkon tukijalka ei näin voi olla yleinenmielipide.

Moni ihminen joka ei ymmärrä kristillistä uskoa, moittii sitä niistä lähtökohdista mitä hän itse tietää uskosta. Miten ihminen joka ei ole uskovainen. Voi ymmärtää miten kristitty ymmärtää näin yleisesti esimerkiksi käsitteen rakkaus.
Rakkaus Jumalaan merkitsee myös sitä, että me pidämme hänen käskynsä.
Rakkaus on himoa ja hekumaa syvempi käsite. Siksi avioliittoon vihityt ihmiset lupaavat rakastaa toisiansa niin hyvinä kuin pahoina päivinä.
Miten tämä sopii yhteen kertakäyttösuhteiden maailmaan, jossa viskataan pihalle ihminen jos hän erehtyy joskus tekemään jotain, joka ei ole toisen mieleen.

Homot ja lesbolaiset ovat tutkimusten mukaan ihmisiä joilla on sitoutumisvaikeuksia.
Heidät myös on kautta aikojen tunnettu perversseinä joille mikään seksuaalisuuden ja rivouden muoto ei ole vieras.
Myös homot ovat tunnettuja useista eri seksi partnereista, he itse käyttävätkin mieluisasti termiä partneri, koska seksi on heille vain itsetyydytystä ja himoa vailla rakkautta.
Huhujen mukaan seta ry, on järjestänyt orgioita, joissa nämä ihmispolot voivat etsiä tyydytystä sille himolle, jota heidän elämäntapansa heille kauppaa, saatanallisen rummutuksen ja vimman kera. Todellisuudessa nämä ihmiset ovat eksyksissä, ja tarvitsevat kaikkivaltiaan Isän parantavan käden. Kristus kutsuu luokseen myös haureuden tekijät, mutta sanoo kuitenkin heille, mene äläkä enään syntiä tee. Joh.8:11.

Ruotsin luterilainen kirkko on päättänyt jatkaa uskonpuhdistus. Niin
Puhdistaa usko kaikesta mikä viittaa raamattuun. Tämä liberaali linja, eli uskosta puhdistaminen kulkee nimenomaan protestanttisten ja reformoitujen kirkkojen vanavedessä.
Myös näissä maissa kirkoista erotaan ehkerammin, vaikka linja on tällainen.
Ortodoksinen ja Roomalais-katolinen kirkko ei tälläisia ongelmia tunnista.
Kumma kyllä. Miten homo piirit suomessakin painostavat vain luterilaista kirkkoa, eikä ortodoksista? veikkaan, että asia on siinä, että ortodoksinen kirkko on tehnyt kantansa selväksi.

Luterilainen kirkko huopaa ja soutaa millon mihinkin suuntaan. Siksi sitä on helpompi manipuloida. Jos kirkko alkaa kuuntelemaan tiede-yhteisöjä joka asiassa, niin tilanne on vakava.
Tiedeyhteisöt eivät ole yksimielisiä, ja tutkimukset muuttuvat myös jatkuvasti.
Muuttuuko silloin kirkon kanta taas. Kun 7päivää lehden tohtori sykerö sanoo, että nyt on julistettu tutkimus, joka kumoaa vanhan.

Kirkolla on pitkätperinteet ja avioliitto perinne juurtaa juurensa jo juutalaisuuteen ja vanhaan testamentiin. Miten tällainen tulkinta voidaan tulkita toisin, jos jo luominen opettaa asian oikein.
Miten ihmeessä hokkuspokkus taikurit tulevat kirkkoihin julistamaan järjen riemuvoittoa uskon hulluudesta. Ja nämä palkkalaiset eli piispat ja papit sitten uskovat kaiken, paitsi sen mitä he väittävät edeustavansa.
Jos uskolla ei ole perustusta raamattuun vaan johonkin muuhun sekavaan mielipiteeseen, niin miksi edes uskoa.
Luterilaiset piispat voivat ihan vapaasti eksyttää kansaansa, mutta he voivat oikeasti miettiä, mitä se Lutherin Martti aikanaan lähti puhdistamaan.
Marttia ajoi uskonpalo ja vanhurskas viha kaikkea keinottelua ja valhetta vastaan.
Nykyinen Eksegetiikka on verrattavissa lutherin aikaiseen katoliseen skolastiikkaan, joka pyrkii omalla saivartelullaan tukahduttamaan hengenpalon kristuksen seurakunnassa.
Henki on asia jota ei voi tieteellisesti selittää, eikä ymmärtää.
Jeesus sanoi. Joh.6:44a. Ei kukaan voi tulla minun luokseni, ellei Isä, joka minut on lähettänyt, vedä häntä.
Ja samoin: -- Herra tietää viisaiden ajatukset, hän näkee ne turhanpäiväisiksi. 1.Kor.3:20.
Minä en tarkoita, että kristillisyys olisi jotain ratkaisu kristillisyyttä. Vaan Jos Ihminen itse ei tutki raamattua ja rukoile, niin hänen on mahdotonta ymmärtää hengellisesti mikä on Jumalan tahto. Jumalan tahto ei ole aina samaa, mitä minä tunne, tai sinä tunnet.
Jumalan tahto on löydettävissä raamatusta.
1.Kor.2:12-15.
Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan Jumalan oman Hengen, jotta tietäisimme, mitä hän on lahjoittanut meille. Siitä me myös puhumme, mutta me käytämme Hengen emmekä ihmisviisauden opettamia sanoja ja selitämme hengelliset asiat Hengen avulla. Ihminen ei luonnostaan ota vastaan Jumalan Hengen puhetta, sillä se on hänen mielestään hulluutta. Hän ei pysty tajuamaan sitä, koska sitä on tutkittava Hengen avulla. Hengellinen ihminen sen sijaan pystyy tutkimaan kaikkea, mutta häntä itseään ei kukaan voi tutkia

Tällaiset siunaus ja vihkimis kysymykset ovat muutenkin hyvin kaukana oikeista uskon kysymyksistä. Homoseksuaalejen on tehtävä parannus siinä missä muidenkin synnissä elävien.
Ja aina lankeemuksen jälkeen palattava armonalttarille, ja pyydettävä syntejään anteeksi. Tässä ei ole poikkeusta heteron ja homon välillä.

Ihmiset yleensäkin puhuvat kirkosta vain hyvin pintapuolisesti ja mediassa annettu kuva siitä, että kirkko olisi vain täynnä nais-pappeus riitoja, kirkollisveroja ja kiistoja homoista.
Näin kristillisen uskon julistus on peitetty hyvin kapeaalaisilla katsontakannoilla.
Kristillisyys on paljon muutakin. Mutta on valitettavaa, että monet kirkon miehetkään eivät elä siinä todellisuudessa ja hengen yhteydessä mitä Kristillisyys oikeasti on.

Ruotsin luterilainen kirkko on tehnyt siinä mielessä vielä vakavan synnin. Sillä se väittää edelleen olevansa apostolinen kirkko, ja että sen perustana omalle olemassaololleen on raamattu ja luterilainen sola scriptura periaate.
Näin Ruotsin evl kirkko esiintyy eksyttäjänä ja vääränä kirkkona.
Näin sitä voidaan pitää myös anti-kristillisenä instituutiona, sillä se näyttelee kristusta, mutta se ei ole kristus.
2.Tim.3:5. heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.
Room.16:17. Mutta minä kehoitan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä.
Ruotsin liberaalinen linjaus on vahingollinen kaikille. Myös homoille itselleen, sillä irtaantuminen Jumalan sanasta ja kehoituksesta parannukseen. on myös kehoitus, jatkakaa synnin tekemistä, ei ole mitään hätää. Homoudesta kärsivät on jätetty näin heitteelle. Kukaan ei varoita heitä.
Miten kukaan voi parantua jos hän ei edes tiedä olevansa sairas.
Kristillinen näkemys, joka perustuu Jumalan sanaan. Pitää Homoutta luonnottomana käyttäytymismuotona, ja aktiivisena synnin harjoittamisena. Näin synti on sen ihmisen herra, ja se hallitsee hänen elämää, ja hän rakentaa elämänsä synnille.
Raamattu sanoo, ei kukaan voi palvella kahta herraa. Matt.6:24.
Ne jotka on kristittyjä kuuluvat kristukselle, ja näin he ovat kuolleet synnille.

Room.6:12-13,19.
Synti ei siis saa hallita teidän kuolevaista ruumistanne, niin että noudatatte sen himoja. Älkää antako ruumiinne jäseniä synnin käyttöön vääryyden aseiksi! Kun nyt kerran olette siirtyneet kuolemasta elämään, antakaa itsenne Jumalalle ja ruumiinne jäsenet hänelle vanhurskauden aseiksi! käytän yksinkertaista kieltä, jotta voisitte ymmärtää minua. Ennen te annoitte itsenne saastaisuuden ja pahuuden palvelukseen ja saitte aikaan pahuutta. Antautukaa nyt palvelemaan Jumalan tahtoa, niin hän pyhittää teidät.
On myös väärin käyttää liian liberaalia perisynti tulkintaa sillä verukkeella, että jokainen tekee edelleen syntiä. Niin se ero on siinä mikä on sydämentila, sillä se on aina kohotettava vanhurskauden puoleen. Ihmisen omatunto ei saa olla paatunut, vaan valjastettu herkäksi pyhässä Hengessä. Eihän entinen varaskaan tahdo enään varastaa, sen jälkeen kun hän on tullut uskoon, koska tietää vanhat tekonsa vääriksi. Pyhä Henki muuttaa ihmisen sydämmen asenteen kohti hyvää.
Kuten Raamattu sanoo, varas älköön enään varastako.
Eikö Ruotsin kirkon tällöin pitäisi sanoa varkaalle, että varasta vaan et sinä tee mitään pahaa, haluaisitko vielä, että pyytäisimme jumalan siunauksen sinun varastamis puuhille.
Ei ole johdonmukainen ajatus eihän.
Näin käy kun alkaa avaamaan portteja valheelle. Kaikki alkoi nais-pappeudesta, ja päätyy ties mihin. Pikku hiljaa kirkko on hyväksynyt asioita, jotka ovat olleet apostoliselle seurakunnalle vieraita.
Siivilöidään hyttynen mutta niellään kameli. Suurempi valhe on todella mennyt läpi tähän langenneeseen kirkkoon, joka kehtaa kutsua itseään vielä kirkoksi.
Ilmestyskirja varoittaa tällaisesta portosta näin.
Ilm.18:4.
Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.

Ihmiset sanovat tuo on hullun puhetta, teologian tohtorit sanovat samaa. Mutta se on totuus.
Ne jotka ovat kristittyjä tulevat kokemaan vainoja tulevaisuudessa.
Portto joka on harjoittanut haureutta maan kuninkaiden kanssa, on väärä kirkko ja uskonto.
Väärä kristillisyys on aina rahastanut aneilla, ym. Pitänyt vallassaan jopa keisareita.
Vainajien palvonta ym kultit ja juhla pyhät mitä muuta ne ovat kuin rahastusta uskonnolla. Eikö maan kuningas juuri ole rikastunut uskonnollisilla asioilla, kauppiaat ovat tehneet rahaa tällä portolla.
Ilm.18:9,11. Maailman kuninkaat, jotka ovat hänen kanssaan irstailleet ja mässäilleet, itkevät ja valittavat häntä, kun näkevät savun nousevan hänen roviostaan. Maailman kauppamiehet itkevät ja surevat häntä, sillä enää ei kukaan osta heidän tavaroitaan

Kristillinen kirkko on saanut pitkään olla rauhassa, mutta luopioitunut kirkko on aina vainonnut ihmisiä jotka ovat olleet sitä vastaan. Kuten Martti Lutheria.
Nyt ja myös ennen luterilaisuus on vaihtunut vainotusta vainoojaksi.
Miksi? koska niin kauan kun kirkko suostuu jonkun muun kuin kristuksen alaisuuteen, se joutuu miellyttämään maailmaa, ja se toimii jonkun muun renkinä. Ja toteuttaa myös maailman tahtoa.
Jeesus sanoi.
Joh.15:18-19.
Jos maailma vihaa teitä, muistakaa, että ennen teitä se on vihannut minua. Jos te kuuluisitte tähän maailmaan, se rakastaisi teitä, omiaan. Mutta te ette kuulu maailmaan, koska minä olen teidät siitä omikseni valinnut, ja siksi maailma vihaa teitä.

Koska homoseksuaalisuutta on esiintynyt siitä asti, kun ihminen on maailmassa elänyt. Niin olisi ollut kumma, että sen hyväksyminen on kestänyt näin kauan.
Jeesus rikkoi eläessään maanpäällä monia vanhoja käsityksi ja toi myös uuteen valoon vanhoja uskomuksia. Mutta avioliitosta kun hän puhui, hän ei puhunut siitä todellakaan minään sukupuoli neutraalina asiana. Vaan hän osoitti Juutalaisille nimenomaan yksiavioisuuden, joka on miehen ja naisen välinen ja näin perusteli sen vielä luomiskertomuksella.
Mar.10:6-9.
Mutta maailman alussa Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Sen tähden mies jättää isänsä ja äitinsä ja liittyy vaimoonsa, niin että nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi. He eivät siis enää ole kaksi, he ovat yksi. Ja minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako.

Jos Kirkko, eksegetiikka ja tiede perustelee asiaa sillä, että raamatun ajan ihmiset olivat niin dorkia, etteivät he ymmärtäneet psykologiaa ja homogeenejä.
Niin Jeesuksen joka on Jumalan Poika, niin eikö hänen olisi pitänyt asia tajuta, ja jos hän ei tee tässäkään asiassa poikkeusta luomiselle, ja sille, että avioliitto on miehen ja naisen välinen.
Niin miten Ruotsin kirkko pystyy nousemaan Jumalan pojan viisautta korkeammalle.
Eikö juuri Jeesus tähdentänyt, että moni avioisuus oli alkuperäisen avioliitto kuvan väärennös, sillä siinä mies (moniavioisuudessa) yhtyy moniin naisiin. Mutta kuitenkin naisiin, tämä oli Jumalan sallimus ennen uutta liittoa.

Jeesus toi esiin kuitenkin avioliiton alkuperäisen asetelman, joka on miehen ja naisen välinen.
Ja todella Jeesus oli mies joka ei rohkeuden puutteessa olisi asiaa jättänyt sanomatta.
Jeesus ei sanonut, että mies ja mies, nainen ja nainen. Nainen ja ex nainen, mies ja korjattu mies, ja mies ja lesbo transvestiitti.
Vaan hän, Jumalan Poika sanoi. Sen tähden mies jättää isänsä ja äitinsä ja liittyy vaimoonsa,
Ruotsin kirkko uskoo kolminaisuusoppiin, eli Jeesus oli Jumala maanpäällä. Miten ihmeessä vielä tällöin itse Jumala ei tiedä miten on ihmisen luonut, ja miten haluaa ihmisen avioliittonsa elävän.

On täysin naurettavaa edes yrittää perustella asiaa raamatulla. Jos ihmiset haluaa homostella, niin olkaa hyvä vaan. Toki toivon, että he eivät sitä kuitenkaan tekisi.
Mutta kuitenkin että kirkko joka väittää olevansa Jumalan seurakunta, kehtaakin muuttaa Avioliiton joksikin muuksi kuin mitä Jumala on alunperin tarkoittanut, niin se on ajautunut todella pahaan kriisiin itsensä kanssa.
Ja tällöin kirkon jumalattomuus on mennyt jo niin pitkälle, että voidaan todella puhua, että se on irtaantunut siitä tehtävästä ja uskosta joka sille on alunperin "annettu".
Talo joka jakautuu itseään vastaan ei pysy pystyssä.
Matt.7:21. "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon.

Luuk.6:46.
Miksi te sanotte minulle: 'Herra, Herra', mutta ette tee mitä minä sanon

2 kommenttia:

  1. Eikai meitä tuomitsemaan lähetetty, vaan julistamaan armoa ja Ilosanomaa! Älä tuomitse ettei sinuakaan tuomittaisi.

    Voitko antaa lähteet näihin tutkimuksiin joiden mukaan homoilla on sitoutumisvaikeuksia? Ja minkä mukaan homot ovat kautta aikojen olleet jotenkin erityisen perverssejä? Mistä tiedät että homot eivät kykene Rakkauteen, vaan pelkkään himojen tyydyttämiseen? Mistä tiedän että homoilla on aina useita seksi-kumppaneita? Ilman perusteluita tekstisi vaikuttaa ainakin minusta hieman tekaistulta, omien luulojesi värittämältä. Oikeassa olet että Jumalaa ei löydä, eikä voi käsittää rukoilematta ja lukematta Raamattua, mutta sillä että poimit Raamatun jakeita sieltä täältä omien mielipiteittesi tueksi, ei riitä. En usko myöskään että noin hyökkäävä tyyli saa lukijaa vakuuttumaan.

    Vertaus homoudesta ja varastamisesta on mielestäni hieman kaukaa haettua? Miesten välisessä rakkaudessa on kyse hyvän tekemisestä, varastamisessa taas ei. En ymmärrä että miksei kaksi samaa sukupuolta olevaa henkilöä voi rakastaa toisiaan? Mikä siinä on niin väärin? En puhu nyt miehistä jotka vain makaavat miehien kanssa, vaan miehistä, jotka rakastavat miestä. Rakasta Jumalaasi koko sydämestäsi, sielustasi ja mielestäsi, ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

    Entäpä Joona ja Daavid, rakkaus joka oli lempeämpää kuin naisen rakkaus? Ja ystävyyden liitto? Mitä ne sitten merkitsivät?

    Toivon että Jumala näyttää meille totuuden. Meidän täytyy luottaa vain Häneen ja rukoilla että voisimme nähdä mikä on hänen tahtonsa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta. Homot ovat itse antaneet itsestään sellaisen kuvan, että he ovat seksinhimoisia petoja. Minun Raamatun tulkinnalla on 2000vuotta vanhat perinteet.
    Joona ja Daavid homomiehiä, sen takia, että olivat ystäviä, juu samat ihmiset jotka näin väittävät. Sanovat myös Jeesusta äpäräksi, ja noidaksi. Tuomitseminen on eri asia kuin se mitä raamattu sanoo, ja kehoittaa sanomaan.
    Valtani puhua tulee raamatusta.
    olet oikeassa kun kirjoitit Jumalan tahdosta.
    Kristillinen elämä on muutakin kuin kiistoja homo ukoista, eikö vaan.
    Mutta Jumalan sana ja kirkon traditio on aina ollut tässä asiassa yksimielinen. Homous on synti, ja ihmiset ikävä kyllä joskus rakastavat syntiä enemmän kuin Jumalaa.
    Siksi heitä on kehoitettava parannukseen.
    Minun tyylini on provosoiva, ja niin sen kuuluu ollakkin. Tämä aihe kuuluu siihen kategoriaan, jonka joko hyväkyy tai ei.
    Media on täynnä homo ylistystä, joten turha sitä on täältä hakea.
    Evankeliumin kirkkaus on kätketty niiltä, joiden mielen saatana on sokaissut.
    Kehoitan sinua rukoilemaan ja etsimään totuutta vilpittömästi.
    En halua vakuuttaa, ketään homokysymyksissä. kirjoitan mitä mieltä minä olen, ja toivon, että se ei jäänyt epäselväksi.
    Tämä yhteiskunta tarvii Miehistä julistusta ja selvää irtiottoa, paapomisesta ja hyysäämisestä. Kirkko on tulevaisuudessa yksi suuri ompelukerho jossa puhutaan mukavia ja juodaan teetä. Mies papit itkevät ja nöyristelevät feministi teologien edessä. Ottaisivat oppia Lutherista, ja hänen vimmasta taistella harhaoppeja vastaan.

    Mies on perheenpää ja miehen pää on kristus ja kristuksen pää on Jumala.
    Kuka on perheenpää sukupuoli neutraalissa perheessä?
    Mikä ero on homostelulla ja homostelulla joka tapahtuu "rakkaudesta" :D
    Tällaisten kysymysten asettaminen kuuluu samaan genreen kuin kysyisi, oliko Jeeses masokisti kun kärsi meidän puolestamme.

    Kannattaa myös tutustua muihinkin seurakuntiin ja kristillisiin yhteisöihin, kuin lesbo papittarien julistamaan media kirkkoon.

    VastaaPoista