maanantai 1. joulukuuta 2014

Yhdessä yössä Suomi muuttui...


28.11.2014. Eduskunta päätti äänin 105-92 kannattaa homoliittoja (sukupuoli neutraali avioliitto).
Suomesta tulee näin ollen kahdestoista Euroopan maa, joka sallii homojen mennä naimisiin.
Kampanja alkoi kansalaisaloitteesta nimeltään "tahdon 2013" hetkessä tämä tempaus keräsi tarvittavat 50 000 nimeä ja sen päälle rutkasti enemmän. yhteensä noin 166 851 nimeä.

Keräys oli ennätys nopea. Kansalaisaloite hylättiin kaksi kertaa lakivaliokunnassa, ensimmäisen karran kesäkuussa ja toisen kerran marraskuussa 2014. Lakivaliokunta kuuli asiasta monia alan ammattilaisia ja asiantuntijoita, kuten lääkäreitä, psykologeja, kasvatustieteen osaajia, sekä kirkonväkeä ja muita uskonyhteisöjä. Näiden kuulemisien pohjalta, valiokunta ei lähtenyt tukemaan avioliittolain muuttamista.
Eduskunta kuitenkin päätti tukea avioliittolain muuttamista lakiovaliokunnan esityksistä huolimatta.
Tätä päätöstä voidaan pitää monessa mielessä historiallisena.
Lain toteutuminen käytännössä on vielä pitkänmatkan takana. Mutta tämä osoitti monia asioita. Kuten että kansalaistoiminta voi mennä laiksi asti, että Suomen kansan äänestämät politiikot ovat valmiita tällaiseen suureen yhteiskunta kokeiluun, joka kulkee tasa-arvon nimissä. Lakia on verrattu naisten äänioikeuden saamiseen ja jopa orjuuden lakkauttamiseen. Tosiasia on, että kukaan ei tiedä lain todellisia vaikutuksia.
Kyseessä on vain yksi vallankumouksen muoto, jota suurinosa ihmisistä ei vieläkään ymmärrä. Tässä juuri piilee sen voima. Ihmiset ovat laiskoja ajattelemaan.

28.11. 2014. Torstaina joukko kristittyjä puolusti kristillistä avioliittoa. Juuri ennen äänestystä eri yhteisöt antoivat kannanottonsa Perinteisen avioliitto käsityksen puolesta.
Suomen ortodoksinen kirkko. Arkki Piispa Leo.
" Avioliitto on sakramentti. Se on miehen ja naisen välinen liitto."

"Ei kirkko muutu maailman mukana. Kirkko on kirkko, joka on perustettu Kristuksen opetukselle ja raamatun totuuteen. Leo sanoo, että Pohjoismaissa ja Euroopassa yleistynyt käsitys sukupuolineutraalista avioliitosta ei ole maailmalla yleinen mielipide."
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/arkkipiispa-leo-hermostui-avioliittokysymykseen-pieni-suomalainen-yhteiskunta-ei-ymmarra/682605/

Katolinen kirkko Suomessa. Piispa Teemu Sippo.
"Piispan mielestä avioliittolain muutos vahingoittaisi perheitä"

"Se, että jokaisella lapsella on äiti ja isä, on jotain sellaista, jota pitäisi puolustaa"

"Meillä avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto."

http://m.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/katolinen-piispa-harmittelee-stubbin-homomyonteista-kirjetta-perheita-vahingoitetaan/682590/

Suomen vapaakirkon Johtaja. Hannu Vuorinen.

"Kristittyinä seuraamme Jeesusta. Hänessä Jumala tuli ihmiseksi ja voimme hänen kauttaan oppia tuntemaan Luojamme. Hänelle miehen ja naisen muodostama avioliitto oli Jumalan asettama ja ihmisinä emme voi sitä muuttaa. Kristillisen kirkon perinne, joka perustuu Raamattuun, on hyvällä syyllä asettanut avioliiton ja perheen yhteiskunnallisen elämän keskiöön."

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/5094/kirkkokunnanjohtaja_hannu_vuorinen_maarittelemme_avioliiton_miehen_ja_naisen_valiseksi_liitoksi

Suomen kansa heräsi liian myöhään?
Lain äänestämisen päivänä Helsingin kansalaistorille oli poliisin tietojen mukaan tullut noin 5000 ihmistä, kun perinteisen avioliiton puolesta mielenilmaisuun osallistui vain kourallinen ihmisiä.
Aamusta oli myös Voice yhtiön kautta valaistu eduskuntatalo sateenkaaren väreillä.
Miksi vain kourallinen suomalaisia ilmaisi huolensa avioliiton puolesta? Miksi Esimerkiki Oulun Piispa Samuel Salmi ei puolustanut perheitä ennen äänestystä.
vaikka Oulun piispan alueeseen kuuluu paljon perheitä ja lapsia, ja joka maantieteellisesti kuuluu ehdottomasti perinteiden jatkajiin, kuin liberaaleihin. Kaikki tämä osoittaa, että Suomi heräsi ehkä liian myöhään.

Päämisteristä lähtien rummutettiin homoliittojen puolesta!
Kokoomuksen ääri-kapitalistit ja rahan palvojien joukko yhtyi marxilaiseen arvomaailmaan, jonka eräs agendoista on hävittää kristilliset perhearvot. Tästä ja näistä ajatuksista on kirjoittanut kirjan myös Juha Ahvio. Toki ei näillä sanoilla, vaan kuinka sosialismi ja kommunismi pitävät sisällään vastaavia arvoja. Kuten homojen ja lesbojen "oikeudet". Katso alla oleva linkki.
http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/454/juha_ahvio_sunnuntaina_-_seksuaalivallankumouksen_kulttuurimarxilaiset_juuret

Kirkollinen eliitti tulee seuraamaan valtion eliittiä, tätähän mm;
Kai Sadinmaakin toivoo, mutta eri sanoin.Tänään Suomi astuu uudelle ajalle, joka vaatii rukous-sotaan kaikkia uskovia kristtyjä! Tänään myös talvisodan syttymisestä tulee kuluneeksi 75vuotta.
Tällä vertauksella tahdon tuoda esiin, että Suomi on sodassa antikristuksen ideologiaa vastaan.
Tämän vallan tulee lopulta kukistamaan Kristus kaikkivaltias.

Arkki Piispa kirjoitti...
”Avioliittokäsityksemme tarvitsee perusteellista tarkastelua."

Porvoon Piispa Björn Vikström lausui

"On tärkeää, että nämä parit voivat saada nyt saman avioliittolain tuen suhteelleen kuin heteroparitkin."

Mitä Sanoo asiasta kirkkomme todelliset opettajat.
Jeesus.
Matt. 19:4-6.
Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

Isä Jumala
1Mo 2:24
Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi.

Jumalan laki.
2Mo 20:14  Älä tee huorin.

Apostolit. Lue myös Ef.5:28-33.

Hepr. 13:4  Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee.

1.Tes 4:3-5.
Sillä tämä on Jumalan tahto, teidän pyhityksenne, että kartatte haureutta, että kukin teistä tietää ottaa oman vaimon pyhyydessä ja kunniassa, ei himon kiihkossa niinkuin pakanat, jotka eivät Jumalaa tunne;

Avioliittoon liittyy paljon sellaista, joka perustava osa ihmisen elämää ja elämän jatkumoa. Jeesus pyhitty myös avioliiton olemalla läsnä kaanaan häissä, jossa hän myös suoritti ensimmäisen ihmetyönsä. Muuttamalla Veden Viiniksi. Raamatussa ei ole olemassa yhtään homoliittoa. Raamatussa kyllä puhutaan homoista, mutta niistä en tässä tuo esiin kuin sanat Sodoma ja Gomora.

Sodomia sanalla edelleen tarkoitetaan kaikkea rivoa ja sairasta, kuten homoutta. Kehoitan uskovia tarttumaan Jumalan sota aseeseen, joka on Jumalan sana eli Raamattu.
Tämä Sota ei ole teidän vaan Jumalan. Rukoillaan, jotta Jumala armahtaisi Suomen kansaa tältä inhottavalta haureuden teolta. Maa joka tappaa syntymättömiä lapsia aborteilla ja juo viinaan ennätys tahtiin tulee kohtamaan moraalisen perikadon. Jumala ei sellaisen kansan rukouksia kuule, joka kulkee paatumus sydämmessään.
Suomen kansa rukoili viime sotien aikaan, ja Jumala kuuli ne rukoukset. Tämä tosiasia tulisi kaikkien tiedostaa. Vielä ei ole liian myöhä, vanhurskaus on kansan kunniaksi....

Hos 5:4  Heidän tekonsa eivät salli heidän kääntyä Jumalansa puoleen, sillä haureuden henki on heidän sisimmässänsä eivätkä he tunne Herraa.

2.Ai 20:15  ja hän sanoi: "Kuunnelkaa, kaikki te Juudan miehet ja Jerusalemin asukkaat ja sinä kuningas Joosafat. Näin sanoo teille Herra: Älkää peljätkö älkääkä arkailko tätä suurta joukkoa, sillä sota ei ole teidän, vaan Jumalan.

2Ko 10:4  sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia.

Efe 6:17  ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.

2Ti 4:3  Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia

2.Pi 3:2-3.  että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.
Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan

Ilm 22:14-15.  Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!
Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.


Lopun aikaa verrataan sodoman aikaan.
Jeesuksen paluun yhteydessä maailma havaitaan hyvin jumalattomaksi paikaksi. Raamatussa puhutaan myös, että tällöin ei löydetä edes uskoa. Tällaiset vertaukset eivät ole mitään leikin asioita. Vaikka monet suhtautuvat niihin, kuten ne olisivat tarua tai satua. Jos kuitenkin pidämme Raamattua Alusta loppuun asti Jumalan sanana. Niin on selvää, että jokainen varoitus on otettava vakavasti.
Toki on selvää, että jokainen henki on aina koeteltava. Kuten Herra itse sanoo, ei jokainen joka sanoo herra herra, tule perimään taivasten valtakuntaa.

Kotimaa lehdessä väitettiin myös, että sateenkaari liitot ovat "Pyhän Hengen" työtä.
Kyseessä on raikein mahdollinen Jumalanpilkka, jota ihminen voi esittää. Kyseessä on Iisebelin ja sodoman henki. kuten Raamattu sanoo, mitä tekemistä on Kristuksella ja beliarilla.
Suomen lehdistö on kotimaalehteä myöten valjastettu tähän antikristuksen propaganda koneiston henkeen. Jonka ainoa tehtävä on rummuttaa sota rumpuja Herran kansaa vastaan.
Luuk.17.KR-92.
28. On oleva niin kuin oli Lootin päivinä. Ihmiset söivät ja joivat, ostivat ja myivät, istuttivat ja rakensivat.
29. Mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, taivaasta satoi tulta ja tulikiveä, ja se tuhosi heidät kaikki.
30. "Samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

Sodoman maa oli vertauskuvana myös Israelilaisille siitä, että he hylkäsivät Jumalan liiton.
5.Moos.29.KR-92
22.ja miten maa on niin tulikiven ja suolan polttama, ettei siihen voi kylvää mitään eikä siitä verso ainoakaan ruohonkorsi. Koko maa on kuin Sodoma ja Gomorra tai Adma ja Seboim, jotka Herra vihassaan ja kiivaudessaan hävitti.
23. Silloin he kysyvät: 'Miksi Herra on kohdellut tätä maata näin? Miksi hänen vihansa hehku oli niin suuri?'
24. Heille vastataan: 'He hylkäsivät liiton, jonka Herra, heidän isiensä Jumala, oli tehnyt heidän kanssaan, kun hän toi heidät pois Egyptistä,



http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/pyha-henki-johdattaa-kohti-seksuaalivahemmistojen-hyvaksymista/

Finlayson ja suomen postilaitos homopornon ylistäjät ja edistäjät.
Suomessa nukutaan homoporno lakanoissa ja postikin menee maailmalle homoporno merkeissä.
Voiko enään suurempaa häpeää olla? Ihmisten mieli on totaalisesti aivopesty tähän sadistiseen pornografiaan joka ihailee kieroa mies kuvaa. Onko suomalaiset muuttuneet tyhmemmiksi, vai mitä tässä maassa oikeastaan tapahtuu? Kuka olisi uskonut joitain vuosia sitten, että taiteilija Touko Laaksosen luoma "tom of finland" kaverista tulee suomenkansan ikoni maailmalle? Jonkun mielestä asia voi olla hauska. Mutta minusta koko homma on halpaa ja mautonta roskaa. Vessa huumoria joka ei edes naurata.

Homopapit peukuttaa !
Media huomiota tarjottiin myös rutkasti youtuben kautta, kun joukko homopappeja "peukutti" homoliittojen puolesta. Videon taustalla pyöri Jukka Takalon biisi "jokainen on vähän homo" Ottaen huomioon biisin valinnan ja pappien sisäiset ristiriitaisuudet. Niin ei ole tarpeen erikseen kertoa millaista kuraa koko tempaus oli. Kaverit kutsuvat itseään  uskoviksi ja silti elävät kuin hedonisti  pakanat. Toivotaan, että Pyhä Henki saisi koskettaa heidänkin sydäntään, jotta he pääsisivät pois pimeydestä.

Tämä blogikirjoitus on kirjoitettu herättämään ajatuksia, varsinkin heissä joille Raamattu on rakas. Suomenkansan alennustila on häpeällistä katsottavaa. Itse perheellisenä miehenä tiedän mitä on perhe elämä ja miten elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista. Mutta näin avoin hyökkäys kristillistä arvomaailmaa vastaan on suomenmaassa perin harvinaista. Mutta ajat muuttuvat... Herramme paluu on lähempänä. Tähän laitan ikiaikaisen rukouksen, jonka turviin uskovat ovat ennenkin  huutaneet.

Maranata! Herramme, tule!
1.Kor.16:22c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti