perjantai 18. joulukuuta 2009

Piispan hiippa vaihtui porton merkiksi.


Ruotsissa on valittu piispaksi maailman ensimmäinen avoimesti lesboksi julistautunut henkilö.
Eva Brunne, joka on aiemmin toiminut muun muassa Sundbybergin ja Flemingsbergin seurakuntien kirkkoherrana, sai Tukholman hiippakunnan piispan vaalissa 413 ääntä, kun vastaehdokkaana ollut Hans Ulfvebrand sai 365 ääntä.
Asiasta kertoo ruotsalainen XQ-sivusto (homojen propaganda lehti)
Brunne elää rekisteröidyssä parisuhteessa pappi Gunilla Lindénin kanssa.
Parilla on kolmevuotias poika. Brunne vihittiin papiksi 1978 Lundin hiippakunnassa.
(MTV3)

Ruotsista siis kuuluu vain hyvää. Lesbo Piispa ja elää sodomistisessa suhteessa toisen "papin" kanssa ja ompa heillä vielä lapsikin. Oi kuinka liikuttavaa, nyt olemme saaneet mukavan media lemmikin tästä sateenkaari perheestä, joka ei ole yhtä inhottava ja vastenmielinen mitä sovinistinen hetero perhe, joka elää luolamies aikakausien säännöillä, jossa mies ( Isä) on perheenpää.

Järkyttäviä uutisia ei voi muuta sanoa, jopa täysin sekulaariset ihmisetkin nauravat kirkolle.
Room.2:24. On kirjoitettu: "Teidän vuoksenne pakanakansat pilkkaavat Jumalan nimeä."

Tällainen ilveily ja Jumalan pilkka on sitä mitä raamattu sanoo "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa." 2.Piet.2:22.

Nämä piispoiksi ja papeiksi tekeytyvät syöpä paiseet eivät ymmärrä miten suurta vahinko he aiheuttavat kirkolle ja seurakuntalaisille.
Room. 2:22 joka sanot, ettei saa tehdä huorin, itse teet huorin; joka kauhistut epäjumalia, kuitenkin olet temppelin ryöstäjä;
Piispasta ei tee piispaa se, että hänet on kutsunut luopioitunut kirkko, piispa ei voi olla ihminen joka kuvittelee olevansa Raamatun yläpuolella halveksien Jumalan armoa, omilla saatanallisilla teoillaan.

Ruotsin kirkko lähti seuraamaan pienen ja äänekkään vähemmistön etuja, ja minkä kustannuksella. Voiko Luterilainen kirkko enään järkyttää ketään? En ottaisi asioita niin raskaasti, mutta koska olen kristitty niin tällaisten asioiden edessa ihminen ei voi tuntea muuta kuin sitä vanhurskasta vihaa näitä Pilkkaajia kohtaan.
Tällaisten surkeiden paimenten kohdalla pitäisi käyttää symboolisesti samaa asennetta, mikä oli Piinehaksella. 4.Moos.25:7-18.
Joka varsin radikaalilla teolla käänsi Jumalan vihan pois israelilaisista.

Tänä päivänä me tarvitsemme samaa uskon paloa, ja antaumuksellista rakkautta Jumalamme sanaa kohtaan (Raamattu).
Joku voi tulkita tämän avoimeksi homo vihaksi, mutta Raamattu sanoo rakastakaa hyvää ja vihatkaa pahaa, poistakaa paha keskuudestanne.
Nyt olisi aika heitää nämä Saatanan rakit ulos Jumalan Pyhästä temppelistä, ja luovuttaa heidät saatanalle ennen kuin on liian myöhäistä.

Vaikka media antaa varsin yksipuolisen kuvan siitä, että kirkot maailmassa olisivat liberaaleja, niin se kuva on väärä. Sillä ortodoksinen kirkko mm on katkaissut välinsä ruotsin luterilaiseen kirkkoon, ja amerikan homo vihkijät ovat saaneet aikaan sekarorron episkopaalisessa kirkossa.
Kysyn vaan,Kuka olikaan se hajottaja?
Afrikan kirkot ovat myös huolissaan eurooppalaisten liberaalisista asenteista.

Ruotsin kirkon vihkimis leikit ovat saaneet myös ns porvoon sopimuksen kriisiin.
Viro, latvia, liettua, ja englannin anglikaanin kirkko kieltäytyi osallistumasta tähän siunaus operaatioon.
Yhdysvaltojen ELCA luterilainen kirkko hyväksyi homoseksuaalien papiksi vihkimisen, kuinka asian päättämisen hetkellä tornado kaatoi kokouspaikan kirkon katolta ristin.
Ehkä tämä yhtäkkinen tornado oli merkki siitä, että asiat tulevat menemään todella vakavaan suuntaan.
Risti joka tuhoutui kirkon katolta oli myös merkki, että ristin merkitys todella murskataan tämän äänekkään vähemmistön toimesta.
Raamattu on varoittanut näistä sortavista susista, jotka ovat vain palkkalaisia eikä heidän herransa ole Kristus vaan raha.
Tahdon myös tuoda esiin, että skandinaaviset luterilaiset lahkokirkot edustavat vain marginaalisen vähemmistön ääntä. Maailmassa koko muu kristikunta puhuu hyvin selkeästi tällaista porttoutta vastaan.
Vaikka meillä täällä luterilaisuus on enemmistön "uskonto" niin maailmalla sillä ei ole edustajia juuri nimeksikään.

Laitan tähän loppuun vielä viestin, mikä tuli Kenian luterilaiselta kirkolta.

Tämä on 12.11.2009 kokoontuneen Kenian evankelis-luterilaisen kirkon eksekutiivikomitean lausunto koskien Ruotsin kirkon ratkaisua vihkiä 8.11.2009 Uppsalan katedraalissa piispanvirkaan ei vain naista, vaan myös lesbo.


Me Kenian evankelis-luterilaisessa kirkossa olemme järkytyksen, epäuskon ja pettymyksen tuntemuksin ottaneet vastaan uutiset siitä, kuinka maailman suurimmat kirkot taukoamatta ahkeroivat luodakseen uskonnottoman yhteiskunnan.

Edellisessä lausunnossamme ilmaisimme jo huolemme ELCAn (Evangelical Lutheran Church of America) ratkaisusta avata seurakunnallisen viran hoito samaa sukupuolta olevien pariskuntien jäsenille. Nyt emme voi kuin surren ihmetellä sitä, kuinka Ruotsin kirkko, joka uskonpuhdistusaikana oli Raamatullisen reformaation tukipilari, on nyt valinnut luopumuksen tien vihkiessään itselleen lesbopiispan.

Näin ollen - samoin kuin edellisessä lausunnossamme - toteamme, että:

1. tuomitsemme mitä jyrkimmin tämän surkean ja raamatunvastaisen kehityksen kirkossa, joka kantaa suuren uskonpuhdistajan, Martti Lutherin nimeä;

2. nämä kirkot ovat hylänneet sen uskon, jota kristikunta on aina tunnustanut, aina apostoleista ja kirkkoisistä asti, ja joka yhä tunnustetaan vanhan kirkon uskontunnustuksissa;

3. nämä kirkot ovat avoimesti hylänneet Raamatun aseman Jumalan sanana;

4. luterilaisille tri Martti Luther nimenomaan vapautti kirkon ihmisauktoriteettien kahleista ja johti sen inhimillisen filosofoinnin spekulaatioista Jumalan sanan alle;

5. tahdomme muistuttaa niitä luterilaisia kirkkoja, jotka vihkivät naisia sanan ja sakramenttien hoitamisen virkaan, että tämä onneton käytäntö on kristikunnassa uutuus, joka alkoi vasta viisikymmentä vuotta sitten, ja todellakin on 'hengellisen lesbolaisuuden' lähde aikamme kirkoissa;

6. me tuomitsemme seksuaaliset kieroutumat kaikissa ilmenemismuodoissaan;

7. Jumalan suunnitelma ja tarkoitus avioliitolle täyttyy vain heteroseksuaalisessa (yhden miehen ja yhden naisen) elinikäisessä suhteessa;

8. tällä teollaan Ruotsin kirkko rakkaudettomalla ja kylmällä tavalla jättää huomiotta homoseksuaalisuuden kahleissa elävien hengellisen tilan;

9. samaa sukupuolta olevien avioliitot eivät ole vain vastoin Jumalan tahtoa - kuten Raamattu selvästi ilmaisee - vaan myös vakavassa ristiriidassa luonnollisen, luodun yhteiskunnallisen järjestyksen kanssa;

10. tämä ratkaisu - mikä lienee kaikkein vakavinta! - ei ole mitään vähempää kuin sen muuttavan rakkauden voiman kieltämistä, jonka me tunnemme pelastajassamme Jeesuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti